-
12th December 2013, 05:26 PM
#3641
Senior Member
Senior Hubber
இது ரொம்ப அனியாயம்..நவ் தச்சு மம்மு ஹார்ட் டாஸ்க்ங்கறார் ..மதுண்ணா ஹாட்வாட்டர்க்கு காப்பிரைட்ங்கறார்..
சரி..நான் தக்காளி ரசம் பண்றேன்..(குடிக்கத் தயாரா
)
-
12th December 2013 05:26 PM
# ADS
Circuit advertisement
-
12th December 2013, 06:50 PM
#3642
Senior Member
Diamond Hubber
நீங்க எதை வேணுமானாலும் செய்யுங்க.. ஆனா நவ் ரசம் காபிரைட் நவ் அண்ணனுக்கே !
-
12th December 2013, 11:34 PM
#3643
Senior Member
Senior Hubber
என் தக்காளி ரசம் குடிச்சா மயங்காதார் மனம் கூட மயங்குமாக்கும்..
ஆனா ரெஸிப்பி சொல்லத் தெரியலை..எழுத ட்ரைபண்றேன்..
-
13th December 2013, 02:05 AM
#3644
Senior Member
Veteran Hubber
Take care kugan and take your time. You have done a lot here! This thread can wait.

Originally Posted by
chinnakkannan
என் தக்காளி ரசம் குடிச்சா மயங்காதார் மனம் கூட மயங்குமாக்கும்..

.
Recipe-le enna podureenga? 'thaNNi'yaa?
" I think there is a world market for may be five computers". IBM Chairman Thomas Watson in 1943.
-
13th December 2013, 04:41 AM
#3645
Senior Member
Diamond Hubber

Originally Posted by
rajraj
Recipe-le enna podureenga? 'thaNNi'yaa?

வாத்தியாரையா... அது ரொம்ப நாளைக்கு முன்னாலே செஞ்ச ரசமா இருக்கலாம்.. அப்புறம் மயங்கி விழாம என்ன செய்ய முடியும் ?
சிக்காவிடம் சிக்காமல் எஸ்கேப்பு...
-
13th December 2013, 07:19 AM
#3646
Administrator
Platinum Hubber

Hara Kara Kebabs 
Ingredients:
Spinach 10 leaves
Green peas, shelled, boiled and mashed 3/4 cup
Potatoes, boiled ,peeled and grated 3-4 medium
Green chillies,chopped 3
Ginger, chopped 2 inch piece
Fresh coriander leaves chopped 2 tablespoons
Chaat masala 1 teaspoon
Corn flour/ corn starch 2 tablespoons
Cashewnuts for garnishing
Oil for deep-frying
Salt to taste
Method:
Blanch spinach leaves in two cups of boiling salted water for five minutes.Drain, refresh in cold water and squeeze out excess water,finely chop.
Mix chopped spinach, peas and potatoes. Add green chillies, ginger, coriander leaves, chaat masala and salt to taste.
Add cornflour for binding.Divide the mixture into twenty-four equal portions.
Shape each portion into a ball and then press it between your palms to give it a flat shape.
Heat the oil on a heavy-bottomed skillet and shallow-fry the kababs till crisp on each side.
Drain on paper towels. Garnish with cashews and serve hot with a chutney of your choice.
Never argue with a fool or he will drag you down to his level and beat you at it through sheer experience!
-
13th December 2013, 06:54 PM
#3647
Senior Member
Regular Hubber
Kuganka, take nice rest and come back. As you always say family comes first.
You have done a lot for this forum, we are very very grateful for that.
Kuganka without you the forum supera poguthu.
I am sure you will laugh till you drop dead reading all the posts in this forum.
Come back and enjoy Kuganka. Take your time.
Gulabjamun.
-
14th December 2013, 06:41 PM
#3648
Senior Member
Regular Hubber
Kuganka missing you a lot in this forum. It is all right we all can wait. Finish your work first, that is important.
let me try out your recipes in the meantime. I hope Sangeetha too would come to the forum soon. We miss her too.
Rose
-
16th December 2013, 08:21 AM
#3649
Junior Member
Devoted Hubber
-
16th December 2013, 08:26 AM
#3650
Junior Member
Devoted Hubber

Originally Posted by
madhu
வாத்தியாரையா... அது ரொம்ப நாளைக்கு முன்னாலே செஞ்ச ரசமா இருக்கலாம்.. அப்புறம் மயங்கி விழாம என்ன செய்ய முடியும் ?
சிக்காவிடம் சிக்காமல் எஸ்கேப்பு...

hee hee hee romba siricha may be he will not be motivated to write.
chinna kannan anna unga manga recipe kachta pattu padicha engalukaga u have to post the tomato rasam recipe.
Bookmarks