Page 256 of 389 FirstFirst ... 156206246254255256257258266306356 ... LastLast
Results 2,551 to 2,560 of 3888

Thread: Kugan's Kitchen Part 7

  1. #2551
    Senior Member Diamond Hubber vasudevan31355's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    517
    Post Thanks / Like


    புளிக்காய்ச்சல் செய்வதை சொல்லித் தருகிறேன். Try பண்ணிப் பாருங்கள். ரொம்ப ஈஸி. கொஞ்சம் எள்ளு, கொஞ்சம் வெந்தயம், 5 காய்ந்த மிளகாய், இரண்டு ஸ்பூன் கடலைப்பருப்பு, ஒரு ஸ்பூன் கொத்தமல்லி விதை(தேவைப்பட்டால்) இவற்றை வாணலியில் கொஞ்சம் எண்ணெய் விட்டு தனித் தனியாக வறுக்கணும். அதற்கு முன் எலுமிச்சம்பழ சைஸில் புளியை எடுத்து தண்ணீரில் மூழ்கும் அளவு ஊற வைக்கணும். அதில் கொஞ்சம் பெருங்காயத்தூள், மஞ்சள் தூள் போடணும். கொஞ்சம் வேர்க்கடலையை தனியாக வறுத்து வைக்கணும்.

    ஆச்சா! அடுத்து அடுப்பில் வாணலியை வைத்து இரண்டு கரண்டி நல்ல எண்ணையை ஊற்றணும். எண்ணை காய்ந்ததும் சிறிது வெந்தயம் போட்டு கிள்ளி வைத்த காய்ந்த மிளகாய் ஐந்தை அதன் தலையில் போடணும். கூடவே இரண்டு ஸ்பூன் கடலைப் பருப்பைப் போடணும். க.பருப்பு சிவந்ததும் கொஞ்சம் கறிவேப்பிலையை போட்டு புளித்தண்ணீரை வடிகட்டி ஊற்றனும்.

    இடைவேளையில் அரைத்து வைத்த பொருட்களை மிக்சியில் போட்டு ஒண்ணும் பாதியுமா அரைக்கணும். (வறுத்த கடலையைத் தவிர) புளித்தண்ணீர் கொதித்து எண்ணெய் பிரிந்து வரும் போது அரைத்த பவுடரைப் போட்டு தீயை சிம்மில் வைத்து 10 நிமிடம் கொதிக்க வைக்கணும். வாசனை ஊரைக் கூட்டும். பின் வறுத்த வேர்க்கடலையைப் போட்டு, முந்திரி சிறிது வறுத்து அதையும் சேர்த்தால் சுவையான புளியோதரைக் குழம்பு ரெடி.

    பின் சாதத்தை உதிரியாய் வடித்து ஆறவைத்து சிறிது நல்லெண்ணெய் ஊற்றி பின் புளியோதரைக் குழம்பை ஊற்றி கைபடாமல் சாதத்தை பக்குவமாக கிளற வேண்டும்.

    அதற்குள் அக்கம் பக்கத்தில் உள்ளவர்கள் உங்கள் வீட்டு வாசலில் வந்து நிற்க ஆரம்பித்து விடுவார்கள்.

    இது என் சொந்தப் பக்குவம். copy,paste பண்ணல.

    செஞ்சு பார்த்துட்டு feed back கொடுங்க.
    Last edited by vasudevan31355; 4th June 2013 at 12:34 PM.
    நடிகர் திலகமே தெய்வம்

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Posts
    Many
     

  3. #2552
    Senior Member Seasoned Hubber
    Join Date
    May 2007
    Location
    COIMBATORE
    Posts
    1,369
    Post Thanks / Like
    Vasudevan sir, neenga ezhudhi irukkira style is very delicious. Feed back will follow.
    Sudha
    Coimbatore
    ---------------------------------------------

  4. #2553
    Senior Member Diamond Hubber PARAMASHIVAN's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Kailash
    Posts
    5,541
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by rajraj View Post
    maampazha oorukaai? That is a new one !
    Thaatha I meant Maangai
    Om Namaste astu Bhagavan Vishveshvaraya Mahadevaya Triambakaya Tripurantakaya Trikalagni kalaya kalagnirudraya Neelakanthaya Mrutyunjayaya Sarveshvaraya Sadashivaya Shriman Mahadevaya Namah Om Namah Shivaye Om Om Namah Shivaye Om Om Namah Shivaye

  5. #2554
    Senior Member Diamond Hubber kugan98's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Posts
    4,071
    Post Thanks / Like

    kugan's Kitchen Part 7

    Rajraj uncle, P.S Tamby, ungga rendu per vambukku naan
    Chefs are just like children.
    They should be seen not heard.

  6. #2555
    Senior Member Diamond Hubber kugan98's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Posts
    4,071
    Post Thanks / Like

    kugan's Kitchen Part 7

    Thanks Rose, for the post.
    No one has given me an alternative link other than flicker.
    take care, kugan.
    Chefs are just like children.
    They should be seen not heard.

  7. #2556
    Senior Member Diamond Hubber kugan98's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Posts
    4,071
    Post Thanks / Like

    kugan's Kitchen Part 7

    Quote Originally Posted by sudha india View Post
    Vasudevan sir, neenga ezhudhi irukkira style is very delicious. Feed back will follow.
    Thanks Sudha for your nice post.
    True, Vasudevan sirs, way of writing the recipe, itself,
    would make one to try out the recipe.
    Thanks, Kugan
    Chefs are just like children.
    They should be seen not heard.

  8. #2557
    Senior Member Diamond Hubber kugan98's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Posts
    4,071
    Post Thanks / Like

    kugan's Kitchen Part 7

    அதற்குள் அக்கம் பக்கத்தில் உள்ளவர்கள் உங்கள் வீட்டு வாசலில் வந்து நிற்க ஆரம்பித்து விடுவார்கள்.
    I like this sentence

    Vasudevan Sir, a very big warm welcome to Kugan's Kitchen.
    You have made your appearance with a big bang, meaning with a picture.

    Your recipe sounds very yummy, the way of putting them super.
    I am cooking your dish tomorrow, to distribute to about 20 poor people.

    This is my service every month, Thanks.
    I will post the picture after cooking tomorrow.
    Thanks and take care, Kugan
    Chefs are just like children.
    They should be seen not heard.

  9. #2558
    Senior Member Diamond Hubber vasudevan31355's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    517
    Post Thanks / Like
    ரொம்ப நன்றி சுதா அவர்களே.

    அருமையா வரவேற்பு குடுத்துட்டீங்களே குகன். நானும் என்னோட நன்றியை தெரிவிச்சுக்கிறேன். ஏழைகளுக்கு தாங்கள் செய்யிற உதவியை நெனச்சி பெருமைப்படறேன்.
    நானும் தங்களைப் போல செய்ய முயற்சி செய்யறேன். உங்க நல்ல மனம் வாழ்க!
    நடிகர் திலகமே தெய்வம்

  10. #2559
    Senior Member Diamond Hubber vasudevan31355's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    517
    Post Thanks / Like
    சீக்கிரம் மீன் குழம்போட வரேன்
    Last edited by vasudevan31355; 5th June 2013 at 08:18 AM.
    நடிகர் திலகமே தெய்வம்

  11. #2560
    Senior Member Diamond Hubber kugan98's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Posts
    4,071
    Post Thanks / Like

    MASALA BAKED BEANS (Kugan )

    My son's classmate came to stay for the weekend. I served them, bread, baked beans and mashed potato, for breakfast.
    He told me, " aunty, you serve the baked beans as it is, my mom makes masala baked beans"
    "Why don't you ask her how to do? I felt I did not think about that.
    Here is the recipe.


    MASALA BAKED BEANS

    Ingredients:

    1 tsp oil
    2 pips of garlic chopped
    1 onion chopped

    1 tsp chillie powder
    A pinch of turmeric powder
    ¼ tsp garam masal powder

    ¼ cup frozen mixed vegetables
    1 big can of baked beans
    Salt to taste

    Little coriander leaves to garnish.

    Method:
    Heat oil in a non stick pan. Add in the chopped garlic.
    Sauté well till a nice aroma comes, add in the chopped onions.
    Sauté again till it turns lightly golden. Add in the all the powders.

    Give a quick mix, add in the thawed mixed vegetables.
    Give a nice stir, add in the can of baked beans with the sauce.
    Add in the salt to taste, let it come to a quick boil.
    Remove and garnish with the cut coriander leaves

    Serve with bread, chapathi or any thing you fancy.


    Chefs are just like children.
    They should be seen not heard.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •