Page 346 of 389 FirstFirst ... 246296336344345346347348356 ... LastLast
Results 3,451 to 3,460 of 3888

Thread: Kugan's Kitchen Part 7

  1. #3451
    Senior Member Diamond Hubber kugan98's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Posts
    4,071
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by Ramrish View Post
    Thanx a ton Kugan!u r a darling!
    Your jangiris look so perfect...what is half string consistency?approximately how many minutes will it take to achieve that?

    Thanks Ramrish for your nice post.
    actually making jangiris comes with practise, the more you do, the better your shape would be.

    The way to test the half string consistency is, when tested between your thumb and forefinger,
    a string is formed, but it will cut immediately.
    It is difficult to tell the minutes, because, it depends on how high is your flame.
    As soon as the sugar is melted, slow the flame and do the thumb test.

    Thanks and take care, Kugan
    Chefs are just like children.
    They should be seen not heard.

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Posts
    Many
     

  3. #3452
    Senior Member Diamond Hubber kugan98's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Posts
    4,071
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by sangeethabalaji View Post
    thanks K for the jangari recipe, appa looks perfect. i want to try but i feel afraid abt the spin directly with cloth. one aunty here told she likes it but her consistency of batter always goes wrong. i want to make this for her. come on be brave

    thanks madhushree for ur rasam powder recipe mine will be over in 2 months it will be useful at that time.

    do u hav sambar powder recipe also by any chance, mine is over and adjusting with chille powder and dhania powder.

    thanks rose for encouraging my post what ever i said is heart felt, K is such a genius to give so many perfect recipes for us. if i am in malaysia i wud be like a adimai for her, doing all the chores for her.

    mine diwali prep also started, i also made Ks coconut ladoo as soon as i made them it was finished of by my diabetic hubby, but it was so easy to make and was so tasty.

    i made muruku.

    Attachment 2645
    Thanks Sangeetha for your nice post.
    WOW, your murukku looks very nice, the shapes are so perfect.
    My flicker is giving me some problem, I will try to repair and post what ever that I have made.
    My murukku all look so plain.
    Thanks and take care, Kugan.
    Chefs are just like children.
    They should be seen not heard.

  4. #3453
    Senior Member Senior Hubber chinnakkannan's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    BOOLOGAM
    Posts
    996
    Post Thanks / Like
    தீபாவளி ஸ்பெஷல் ரெஸிப்பி- ஏதோ என்னால் ஆனது:

    மிர்ச்சி,மாங்கோ லெபான்..

    தேவையான பொருட்கள் : இஞ்சி - இரண்டு விழுது
    மாங்காய்- ஒரு சிறு பத்தை
    யோகர்ட் - ஒரு கப்
    தண்ணீர் - 2 கப்
    உப்பு -தேவையான அளவு..
    மிளகாய் - ஒன்று - நீளமிளகாய் பெட்டர்..

    செய்முறை : ஒரு நல்ல கார மிளகாயை நெட்டு வாக்கில் கீறி பின் குட்டிக் குட்டியாய் வட்ட வட்டமாய் நறுக்கி
    பாதி மட்டும் வைத்துக் கொள்ளவும்.. யோகர்ட்ட்டை ஒரு சற்றே நடுத்தரமான பாத்திரத்தில் விட்டுக் கொள்ளவும்
    இஞ்சி சிறுதுண்டாய் வெட்டிக் கொள்ளவும்..மாங்காயும் டிட்டோ..இப்போது இந்ததுண்டங்களை அந்தயோகர்ட் பாத்திரத்தில்
    போட்டு உப்பும் சிறிதளவு போட்டு தண்ணீர் ஒரு டம்ப்ளர் விட்டு நீர்க்க வைத்துக் கலக்கவும்..இப்போது பாதி நறுக்கிய
    மிளகாயையும் கலந்தால் மி.மா.லெ தயார்..

    தீபாவளி லஞ்ச் நன்றாக சாப்பிட்ட்டு விட்டு இந்த மி.மா.லெ குடித்து, குடிக்கும் போது இஞ்சியைக் கடித்து முழுங்கினால் ஜீரணத்துக்கு நல்லது...
    (கண்ணா.. எஸ்கேப் )

  5. #3454
    Junior Member Devoted Hubber
    Join Date
    Mar 2021
    Location
    El Salvador
    Posts
    0
    Post Thanks / Like
    thanks for the compliments K

    I am eagerly waiting to see your spread on diwali day and all the snacks and sweets you made for the occasion.

    annaivarkum diwali wishes


  6. #3455
    Junior Member Devoted Hubber
    Join Date
    Mar 2021
    Location
    El Salvador
    Posts
    0
    Post Thanks / Like
    K the rawa ladoo is ur recipe came out great. thanks for all the warning using ghee.

    dont know why not able to upload pics.

  7. #3456
    Senior Member Veteran Hubber rajraj's Avatar
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    3,364
    Post Thanks / Like
    Happy DeepaavaLi (Diwali) with a lot of calories and crackers !
    " I think there is a world market for may be five computers". IBM Chairman Thomas Watson in 1943.

  8. #3457
    Senior Member Diamond Hubber kugan98's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Posts
    4,071
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by chinnakkannan View Post
    தீபாவளி ஸ்பெஷல் ரெஸிப்பி- ஏதோ என்னால் ஆனது:

    மிர்ச்சி,மாங்கோ லெபான்..

    தேவையான பொருட்கள் : இஞ்சி - இரண்டு விழுது
    மாங்காய்- ஒரு சிறு பத்தை
    யோகர்ட் - ஒரு கப்
    தண்ணீர் - 2 கப்
    உப்பு -தேவையான அளவு..
    மிளகாய் - ஒன்று - நீளமிளகாய் பெட்டர்..

    செய்முறை : ஒரு நல்ல கார மிளகாயை நெட்டு வாக்கில் கீறி பின் குட்டிக் குட்டியாய் வட்ட வட்டமாய் நறுக்கி
    பாதி மட்டும் வைத்துக் கொள்ளவும்.. யோகர்ட்ட்டை ஒரு சற்றே நடுத்தரமான பாத்திரத்தில் விட்டுக் கொள்ளவும்
    இஞ்சி சிறுதுண்டாய் வெட்டிக் கொள்ளவும்..மாங்காயும் டிட்டோ..இப்போது இந்ததுண்டங்களை அந்தயோகர்ட் பாத்திரத்தில்
    போட்டு உப்பும் சிறிதளவு போட்டு தண்ணீர் ஒரு டம்ப்ளர் விட்டு நீர்க்க வைத்துக் கலக்கவும்..இப்போது பாதி நறுக்கிய
    மிளகாயையும் கலந்தால் மி.மா.லெ தயார்..

    தீபாவளி லஞ்ச் நன்றாக சாப்பிட்ட்டு விட்டு இந்த மி.மா.லெ குடித்து, குடிக்கும் போது இஞ்சியைக் கடித்து முழுங்கினால் ஜீரணத்துக்கு நல்லது...
    (கண்ணா.. எஸ்கேப் )

    Kannan anna, thanks for the nice yummy recipe.
    Besh, besh, oru neeragathukku, ippadi algaana peyar suuti.
    Thanks Kannan anna.
    Wish your family a very Happy Deepavali.
    Chefs are just like children.
    They should be seen not heard.

  9. #3458
    Senior Member Diamond Hubber kugan98's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Posts
    4,071
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by sangeethabalaji View Post
    K the rawa ladoo is ur recipe came out great. thanks for all the warning using ghee.

    dont know why not able to upload pics.

    Dear Sangeetha thanks a ton for your nice post.
    Had some personal problems to solve, was not able to come to the forum.
    Thanks for keeping the forum lively.
    Take care Sangeetha.
    Chefs are just like children.
    They should be seen not heard.

  10. #3459
    Senior Member Diamond Hubber kugan98's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Posts
    4,071
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by rajraj View Post
    Happy DeepaavaLi (Diwali) with a lot of calories and crackers !

    Dear Rajraj uncle, wishing you and aunty a very Happy Deepavali.
    Enjoy uncle, this life is given to us only once.
    Take care, Kugan.
    Chefs are just like children.
    They should be seen not heard.

  11. #3460
    Senior Member Diamond Hubber kugan98's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Posts
    4,071
    Post Thanks / Like
    KUGAN'S KITCHEN WISHES ALL IT'S FRIENDS

    A VERY HAPPY DEEPAVALI




    Chefs are just like children.
    They should be seen not heard.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •