-
20th November 2013, 06:31 PM
#11
Senior Member
Diamond Hubber

Originally Posted by
chinnakkannan
//Please come back and post your recipes and feedback as normal. //
அதானே.. சரீ ஈ ஈ.. குகன் ஜி.. க்ரான் பெர்ரி புளிக்குமோல்லியோ.. காரம் நிறையப் போடணுமோ..ஓ
ஆனா கார்த்திகைக்கு என் வீட்டில் கடலை உருண்டை செஞ்சாங்க.. நன்னாயிட்டு இருந்தது (கொஞ்சம் தான்..) ரெஸிப்பி வீ.கா கிட்ட கேட்டு வாங்கிப் போடறேன்..அப்படியே சைடில மசால் வடை பண்ணினாங்க..ம்ம் சரியா வல்லை !
Hello Kannan anneh, thanks for your nice post.
Anneh, the cranberry is just like our sour mango, so you can make the sweet patchadi, or thokku as one pleases.
Not necessary to add lot of kaaram.
So happy that the kadalai urundai came out nice in your house.
I just made pori urundai, sundal for prayers.
Adada, what happened to the masal vadai?
Sangeetha made it and it came nice for her, she posted the picture to me.
Kannan anneh, ungalukkum, masal vadaikum, etho oru prchanai irukku
Take care anna.
Chefs are just like children.
They should be seen not heard.
-
20th November 2013 06:31 PM
# ADS
Circuit advertisement
Bookmarks