Page 316 of 389 FirstFirst ... 216266306314315316317318326366 ... LastLast
Results 3,151 to 3,160 of 3888

Thread: Kugan's Kitchen Part 7

  1. #3151
    Senior Member Diamond Hubber kugan98's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Posts
    4,071
    Post Thanks / Like

    Kugan's Kitchen Part 7

    Quote Originally Posted by PARAMASHIVAN View Post


    Thanks akka, I am reading your sambal post, I think you typed Soya mate instead of "Meat", any way, I have a question.

    Why do you have to squeeze the Soya chunks once it has been boiled, I know you do that to get rid of water content, but does it taste differently without the water?

    P.S Tamby
    Soya chunks, soya meal maker, soya balls, soya meat, soya mate ellaam onnu thaanpa.
    Coffee mate mattum o.k, annal soya mate kuudaathaa


    O.K lets come to the point, P.S Tamby, the soya mate, aiyoh! soya meat will be hard dried thing.
    It has a type of odour, so what I do is, boil the soya meat with little smashed garlic, crushed ginger, 1 small stick of cinnamon.
    Boil for about 10 to 15 minutes, cool and wash it in two changes of cold water.
    each time you squeeze out the water, wash again and squeeze out the water.
    The odour will be gone and you will have the nice smell of ginger and garlic.
    try once and you will not regret. Thanks and take care, Kugan
    Chefs are just like children.
    They should be seen not heard.

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Posts
    Many
     

  3. #3152
    Senior Member Diamond Hubber kugan98's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Posts
    4,071
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by PARAMASHIVAN View Post
    Seeni sambal looks good Kugan akka, but instead of seeni, I am going to try with chillie powder !

    Enjoy P.S Tamby, but be careful of the pinn vilaivoo
    Ethukkum get ready two boxes of tissue paper
    Kugan
    Chefs are just like children.
    They should be seen not heard.

  4. #3153
    Senior Member Diamond Hubber kugan98's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Posts
    4,071
    Post Thanks / Like
    Carrots can damage one’s liver if consumed unlimited. Unlimited consumption of liver is due to addiction.
    So, carrot addiction is dangerous and addicts might need help.[/QUOTE]


    Thanks NOV anneh, we do use carrots often.
    Will keep that in mind.
    Thanks and take care, Kugan
    Chefs are just like children.
    They should be seen not heard.

  5. #3154
    Senior Member Veteran Hubber rajraj's Avatar
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    3,364
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by sudha india View Post
    Endha News paper - nu sollave illai. Atleast english or tamil nu sollunga.
    I guess it is Arabic !
    " I think there is a world market for may be five computers". IBM Chairman Thomas Watson in 1943.

  6. #3155
    Senior Member Diamond Hubber kugan98's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Posts
    4,071
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by chinnakkannan View Post
    எனக்குத் தெரிஞ்ச ரெசிபி:

    க்ரீன் காரட் ஸ்னாக்

    இன்க்ரீடியண்ட்ஸ்:

    பறித்த பச்சைக் காரட் (என்னை மாதிரி இளமையான) - 4 அல்லது ஐந்து
    தண்ணீர் - ஒரு ப்ளாஸ்டிக் மக்
    உப்பு - தேவைக்கேற்ப
    மிளகாய்ப் பொடி - தேவைக்கேற்ப
    நியூஸ் பேப்பர் - கால் பக்கம்

    செய்முறை: பச்சைக் காரட்டை அந்த மக்கில் உள்ள தண்ணீரில் நன்கு அலம்பிக்கொள்ளவும்.. தண்டுப்பகுதியை வெட்டி விடலாம்
    உப்பு + மிளகாய்ப் பொடியைத் தேவைக்கேற்ப - அந்த கால் பக்க நியூஸ்பேப்பரில் போட்டு கலந்து வைத்துக் கொள்ளவும்
    இப்போது அந்தக் காரட்டை மி.பொ.உப்பு காம்பினேஷனில் தொட்டுக்கொண்டு நேரடியாகவே சாப்பிட்டு விடலாம்..

    (அடிக்க வருமுன் மதுண்ணா பின் ஒளிந்து கொள்கிறேன்)

    Kannan anna, semma recipe
    Thanks, Kugan
    Chefs are just like children.
    They should be seen not heard.

  7. #3156
    Senior Member Diamond Hubber kugan98's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Posts
    4,071
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by sudha india View Post
    CK sir, out doubt.....

    Please post your picture - to compare the carrot.

    Endha News paper - nu sollave illai. Atleast english or tamil nu sollunga. New paper 1/4 pakkathukku
    adhigama irundha suvai edhavadhu maaruma ?

    Mug plasticla than irukkanuma ?

    If you can clear these doubts I will try this recipe.


    Sudha, enaal taangga mudiyavillai
    Kugan
    Chefs are just like children.
    They should be seen not heard.

  8. #3157
    Senior Member Diamond Hubber kugan98's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Posts
    4,071
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by rajraj View Post
    I guess it is Arabic !

    Rajraj uncle neengalumaa?
    Ammadi, Kugan
    Chefs are just like children.
    They should be seen not heard.

  9. #3158
    Senior Member Diamond Hubber kugan98's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Posts
    4,071
    Post Thanks / Like
    Madhu anneh and Kannan anneh, good news for both of you.

    Madhu anneh wanted new varieties of kozhukattai.
    Kannan anneh wanted uppu kozhukattai, I spoke to my aunt in India.
    She told me, use broken wheat rava, with green chillies, grated carrot, chopped coriander leaves,
    little coconut gratings, and our usual seasonings, that is mustard seeds.
    Boil water with the ratio of 1 rava to 1 1/2 water, make into upma.
    When little warm shape into pidi kozhukattai, and steam.
    Have it with kara chutney.

    So 1 kallu, rendu mangga

    Enjoy brothers, Kugan
    Chefs are just like children.
    They should be seen not heard.

  10. #3159
    Senior Member Senior Hubber chinnakkannan's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    BOOLOGAM
    Posts
    996
    Post Thanks / Like
    சுதா... நியூஸ்பேப்பர் தினாத்தந்தியாய் இருக்கறது நல்லது.. அப்பத் தான் உப்பு மிளகாய்ப்பொடி வார்ம் ஆ இருக்கும்(செய்திகள்ளாம் சூடா இருக்கும் அந்தப் பேப்பர்ல்)
    படம் போடறது கஸ்டம்.. ஒரு முறை மூணாறு பக்கம் போன போது இப்படி கெட்ட காரட்டைக் கூவிக்கூவி விற்றார்கள்(கெட்ட காரட்- பச்சை பசேல் ஃப்ரஷ் இருக்கும் கேரட்) ராஜ் ராஜ்.. அரபிக் நியூஸ்பேப்பர் நா உப்பு காரம் போட்டாலும் டேஸ்ட்டே இருக்காது!!

    தாங்க்ஸ் குகன் ஜி..ஆனாக்க மறுபடி கோதுமை ரவையா..ஏற்கென்வே வாரத்துல அஞ்சு நாள் லஞ்ச் கோ.ர.சாதம் தான்..!

  11. #3160
    Senior Member Diamond Hubber madhu's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    engaluru
    Posts
    6,141
    Post Thanks / Like
    Kugan ji..

    Godhumai rava pidi kozhukkattai already friend veetula seivanga.. naan saptirukken

    Hope u know about groundnut kozhukkattai.. Tindivanam,Gingee, Thiruvannamalai area-vil seivanga...
    adhula yethavadhu oru variation koduthaa....

    Ganesh chathurthi celebrate senjuttu yosikkalam

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •