-
6th September 2013, 05:54 PM
#3151
Senior Member
Diamond Hubber
Kugan's Kitchen Part 7

Originally Posted by
PARAMASHIVAN
Thanks akka, I am reading your sambal post, I think you typed Soya mate instead of "Meat", any way, I have a question.
Why do you have to squeeze the Soya chunks once it has been boiled, I know you do that to get rid of water content, but does it taste differently without the water?
P.S Tamby

Soya chunks, soya meal maker, soya balls, soya meat, soya mate ellaam onnu thaanpa.
Coffee mate mattum o.k, annal soya mate kuudaathaa
O.K lets come to the point, P.S Tamby, the soya mate, aiyoh! soya meat will be hard dried thing.
It has a type of odour, so what I do is, boil the soya meat with little smashed garlic, crushed ginger, 1 small stick of cinnamon.
Boil for about 10 to 15 minutes, cool and wash it in two changes of cold water.
each time you squeeze out the water, wash again and squeeze out the water.
The odour will be gone and you will have the nice smell of ginger and garlic.
try once and you will not regret. Thanks and take care, Kugan
Chefs are just like children.
They should be seen not heard.
-
6th September 2013 05:54 PM
# ADS
Circuit advertisement
-
6th September 2013, 05:57 PM
#3152
Senior Member
Diamond Hubber

Originally Posted by
PARAMASHIVAN
Seeni sambal looks good Kugan akka, but instead of seeni, I am going to try with chillie powder !

Enjoy P.S Tamby, but be careful of the pinn vilaivoo
Ethukkum get ready two boxes of tissue paper
Kugan
Chefs are just like children.
They should be seen not heard.
-
6th September 2013, 05:58 PM
#3153
Senior Member
Diamond Hubber
Carrots can damage one’s liver if consumed unlimited. Unlimited consumption of liver is due to addiction.
So, carrot addiction is dangerous and addicts might need help.[/QUOTE]
Thanks NOV anneh, we do use carrots often.
Will keep that in mind.
Thanks and take care, Kugan
Chefs are just like children.
They should be seen not heard.
-
6th September 2013, 06:02 PM
#3154
Senior Member
Veteran Hubber

Originally Posted by
sudha india
Endha News paper - nu sollave illai. Atleast english or tamil nu sollunga.
I guess it is Arabic !
" I think there is a world market for may be five computers". IBM Chairman Thomas Watson in 1943.
-
6th September 2013, 06:02 PM
#3155
Senior Member
Diamond Hubber

Originally Posted by
chinnakkannan
எனக்குத் தெரிஞ்ச ரெசிபி:
க்ரீன் காரட் ஸ்னாக்
இன்க்ரீடியண்ட்ஸ்:
பறித்த பச்சைக் காரட் (என்னை மாதிரி இளமையான) - 4 அல்லது ஐந்து
தண்ணீர் - ஒரு ப்ளாஸ்டிக் மக்
உப்பு - தேவைக்கேற்ப
மிளகாய்ப் பொடி - தேவைக்கேற்ப
நியூஸ் பேப்பர் - கால் பக்கம்
செய்முறை: பச்சைக் காரட்டை அந்த மக்கில் உள்ள தண்ணீரில் நன்கு அலம்பிக்கொள்ளவும்.. தண்டுப்பகுதியை வெட்டி விடலாம்
உப்பு + மிளகாய்ப் பொடியைத் தேவைக்கேற்ப - அந்த கால் பக்க நியூஸ்பேப்பரில் போட்டு கலந்து வைத்துக் கொள்ளவும்
இப்போது அந்தக் காரட்டை மி.பொ.உப்பு காம்பினேஷனில் தொட்டுக்கொண்டு நேரடியாகவே சாப்பிட்டு விடலாம்..
(அடிக்க வருமுன் மதுண்ணா பின் ஒளிந்து கொள்கிறேன்)

Kannan anna, semma recipe

Thanks, Kugan
Chefs are just like children.
They should be seen not heard.
-
6th September 2013, 06:04 PM
#3156
Senior Member
Diamond Hubber

Originally Posted by
sudha india
CK sir, out doubt.....
Please post your picture - to compare the carrot.
Endha News paper - nu sollave illai. Atleast english or tamil nu sollunga. New paper 1/4 pakkathukku
adhigama irundha suvai edhavadhu maaruma ?
Mug plasticla than irukkanuma ?
If you can clear these doubts I will try this recipe.

Sudha, enaal taangga mudiyavillai

Kugan
Chefs are just like children.
They should be seen not heard.
-
6th September 2013, 06:05 PM
#3157
Senior Member
Diamond Hubber

Originally Posted by
rajraj
I guess it is Arabic !

Rajraj uncle neengalumaa?
Ammadi, Kugan
Chefs are just like children.
They should be seen not heard.
-
6th September 2013, 06:16 PM
#3158
Senior Member
Diamond Hubber
Madhu anneh and Kannan anneh, good news for both of you.
Madhu anneh wanted new varieties of kozhukattai.
Kannan anneh wanted uppu kozhukattai, I spoke to my aunt in India.
She told me, use broken wheat rava, with green chillies, grated carrot, chopped coriander leaves,
little coconut gratings, and our usual seasonings, that is mustard seeds.
Boil water with the ratio of 1 rava to 1 1/2 water, make into upma.
When little warm shape into pidi kozhukattai, and steam.
Have it with kara chutney.
So 1 kallu, rendu mangga

Enjoy brothers, Kugan
Chefs are just like children.
They should be seen not heard.
-
6th September 2013, 08:32 PM
#3159
Senior Member
Senior Hubber
சுதா... நியூஸ்பேப்பர் தினாத்தந்தியாய் இருக்கறது நல்லது.. அப்பத் தான் உப்பு மிளகாய்ப்பொடி வார்ம் ஆ இருக்கும்(செய்திகள்ளாம் சூடா இருக்கும் அந்தப் பேப்பர்ல்)
படம் போடறது கஸ்டம்.. ஒரு முறை மூணாறு பக்கம் போன போது இப்படி கெட்ட காரட்டைக் கூவிக்கூவி விற்றார்கள்(கெட்ட காரட்- பச்சை பசேல் ஃப்ரஷ் இருக்கும் கேரட்) ராஜ் ராஜ்.. அரபிக் நியூஸ்பேப்பர் நா உப்பு காரம் போட்டாலும் டேஸ்ட்டே இருக்காது!!
தாங்க்ஸ் குகன் ஜி..ஆனாக்க மறுபடி கோதுமை ரவையா..ஏற்கென்வே வாரத்துல அஞ்சு நாள் லஞ்ச் கோ.ர.சாதம் தான்..!
-
7th September 2013, 04:23 AM
#3160
Senior Member
Diamond Hubber
Bookmarks